Skip to main content

Lees hier de ervaringen van ouders, kinderen en professionals

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze klantverhalen nog vragen, stel ze dan gerust via mail of telefoon.

Onze dochter heeft een jaar speltherapie gevolg bij Susan, waar zij veel baat van heeft gehad. Het heeft onze dochter geholpen beter om te gaan met voor haar spannende situaties, en Susan liet daarbij ook zien hoe wij als ouders onze dochter daarin verder kunnen helpen. De aparte ouder-gesprekken elke paar maanden met Susan waren ook heel nuttig om gedachten uit te wisselen over de voortgang en volgende stappen en verliepen altijd zeer prettig. Onze dochter was zeer snel op haar gemak bij Susan en ging altijd met enorm veel plezier naar haar toe. Voor ons als familie heeft de speltherapie zeker gezorgd voor meer rust en minder stress in het gezin.

Moeder van dochter

Mijn dochter ervaarde wat belemmeringen in haar leven. En dit viel mij op als moeder waardoor ik eigenlijk op zoek ben gegaan naar hulp voor haar. Zodat ze het een plekje kan geven. Als moeder wil je graag het beste met je kinderen. En de juiste manier van hulp inschakelen. De stap om bij Susan Raedts te komen was een heel fijne gesprek in het begin. Ik ervaarde dat er werd geluisterd naar je en dat je kind echt op de eerste plaats komt. Mijn kind ervaart nu het moment van spelen echt als haar moment en voelt haar eigen fijn en veilig bij Susan. Susan kan goed leven in het kind zelf en neemt ook echt de tijd daarvoor. Ze overlegt alles met je en bespreekt alle belangrijke punten. Als moeder ben ik anders gaan kijken. Zijn we achter bepaalde dingen gekomen die mijn dochter ver verborgen hield. We zijn er nog niet maar weet zeker dat ze in goede handen is. Susan is echt een moment van mijn dochter. Elke speelmoment is voor Susan ook belangrijk zij neemt echt de tijd om eerst je kind beter te leren kennen. En op je kind af te stemmen wat nodig en haalbaar is.Het fijne is als ouder een vertrouwensband opbouwen en samen kijken voor wat je kind nodig heeft. Ze werkt samen met je en ondersteund waar nodig is. Wij ervaren fijne momenten. Ben blij dat ik deze stap heb genomen voor mijn dochter.

Moeder van dochter(9)

Eerder heeft een leerling uit mijn groep speltherapie gehad van Susan. Dit contact heb ik als heel prettig ervaren. Het contact liep soepel met ouders, Susan en de leerkracht.
Op deze manier vormde we een mooie driehoek en is er een enorme ontwikkeling ontstaan bij het kind. Ik merkte dezelfde dingen op in de klas dan de speltherapeut in de therapie.
Het was fijn om elkaar daarin te ondersteunen zodat we op alle plekken ook hetzelfde uitvoerden. Therapie ervaarde deze leerling als leuk!

Marloes - Leerkracht

Onze zoon ging iedere week met plezier naar de speelkamer. Het contact met Susan was heel prettig. Onze zoon is enorm gegroeid in deze tijd. We hebben veel gehad aan de tussentijdse gesprekken. Speltherapie is gericht op het kind, maar gaat uiteraard ook over de rol die je daarin vervuld als ouders. Door samen te werken met Susan en terug te horen wat onze zoon liet zien in de speelkamer konden wij als ouders ook bewuster inspelen op de behoeftes van onze zoon.

Moeder van zoon

In samenspraak met Guus (toen nog 7jaar) hebben we ondersteuning van Susan ingeroepen om d.m.v. spelen in de spelkamer te werken aan zijn doelen.
De rustige, warme en persoonlijke benadering van Susan richting Guus voelde zowel voor Guus als ons heel fijn en veilig.
Terwijl Susan wekelijks met Guus speelde, bleef zij ook nauw met ons als ouders in contact. Steeds een aantal keer spelen, dan een oudergesprek om terugkoppeling te geven. Niet alleen Guus werkte aan zichzelf, ook wij als ouders werden respectvol en warm uitgenodigd om naar onze opvoedstijl te kijken en hoe dit zo goed mogelijk af te stemmen op Guus én de ontwikkeling die hij maakte.

Inmiddels heeft Guus zijn afscheidsfeestje met Susan gevierd en voelt het voor zowel Guus, als voor ons als ouders, helemaal goed om het geleerde rustig in de praktijk verder te ontwikkelen.

Moeder van Guus (7)
favicon

Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contactgegevens

06-40545925 

Stationsstraat 9

6584 AR, Molenhoek