Skip to main content

Coaching via Spel is een visuele coaching methode

Bij coaching via Spel staat doen en ervaren centraal in tegenstelling tot vele reguliere coaching-methoden waarin praten centraal staat.

“You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation.“

Plato 427-347 v. Chr.

Coaching via Spel geeft je een beeld van het proces waarin je zit. Je krijgt daarmee op een verfrissende manier inzicht in je mogelijkheden, kansen en valkuilen, zowel in je werk als privé.

Coaching via Spel  is bedoeld voor iedereen die vragen of knelpunten ervaart in zijn of haar leven en hier graag mee aan de slag wil.

Bij coaching via Spel sta jij als persoon centraal en ga je actief aan de slag vanuit eigen inzichten er ervaringen. De werkwijze is eenvoudig. Met miniaturen creëer je je eigen beeld. Hiermee breng je in beeld waar je staat, krijg je inzicht in jouw verhaal en welke stappen je kunt zetten om je doel te behalen.

Al in één sessie krijg je meer inzicht in jouw situatie. Soms zijn meerdere sessies nodig om al je vragen te beantwoorden.

Nieuwsgierig geworden?  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Klantverhaal

Vandaag een hele fijne en waardevolle sessie gedaan bij Susan. Na een warm ontvangst ben ik mijn eigen beeld gaan maken met miniaturen. Uit een rijke speelomgeving ben ik gaan zoeken. Hoe wonderbaarlijk wat je gevoel je aangeeft. Hoe fijn om dingen die je voelt, bewust en onbewust, te zien verschijnen in een beeld. Hoe helpend dit kan zijn. Mede door de betrokken houding van Susan, haar rust, betrokkenheid, gevoel en nabijheid en het stellen van de juiste vragen heb ik inzicht gekregen in wie ik ben en hoe ik handel in sommige situaties. Iets waar ik veel aan ga hebben.

Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contactgegevens

06-40545925 

Stationsstraat 9

6584 AR, Molenhoek